Dansschool Schavemaker is al ruim 40 jaar een bekende naam in Langedijk en omstreken. Jacques en Afra Schavemaker geven nog steeds met veel passie les en worden bijgestaan door hun kinderen Amanda, Nicole en Jacco. Want of het nu gaat om een simpele Quickstep, een romantische Engels Wals, een strakke Tango, een vrolijke Cha cha, zwoele Rumba of misschien een swingende Jive; wij leren het u graag!

Mocht er twijfel zijn over welk niveau er bij u past (doordat u bijvoorbeeld in het verleden heeft gedanst of met een partner wilt dansen met meer/minder ervaring als u zelf), kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Samen gaan we kijken welke mogelijkheden er voor u zijn. Ook als u geen partner heeft voor het komende seizoen, gaan we graag samen op zoek naar een geschikte oplossing. Voor cursisten vanaf 65 jaar bieden wij, naast de reguliere stijldanscursussen, op de woensdag- en donderdagochtend een 65+ cursus aan. Gedurende deze cursus zal de nadruk liggen op de Ballroom dansen.

Buiten het stijldansen om, bieden wij ook andere cursussen aan. Denk bijvoorbeeld aan Solo Latin Dance, maar ook voor een pittige Zumba-les bent u bij Dansschool Schavemaker aan het juiste adres.