Back to Top

Musicalgroep Concordia

Musicalgroep Concordia bestaat uit een enthousiaste groep van 20 leden van 18 tot 56 jaar. Wekelijks wordt er gerepeteerd onder leiding van een regisseur.
Aan het einde van het repetitiejaar zal er een drietal voorstellingen worden gegeven voor een zo breed mogelijk publiek.
 
 

Biljart Verenigingen

Biljartclub 'De Smarkerd'

De mannen van de biljartclub van Café 't Karrewiel zijn verhuisd naar Café De Schelvis in Zuid Scharwoude. Wij zijn een biljartclub waar de gezelligheid voorop staat .

Elke Dinsdagavond speelt Biljartclub ‘de Smarkerd’ hier in Café de Schelvis

 

Biljartclub 'Effect'

Elke Vrijdagavond speelt Biljartclub ‘Effect’ hier in Café de Schelvis.

Tijdens de vrijdagavond worden er tussen 2 personen wedstrijden gespeeld die meetellen in het eindklassement van de club.

 

Vind je het zelf leuk om te biljarten? Kom gerust even langs op vrijdag.

Kolfvereniging 'Gezellig Samenzijn'

In 1926 werd in Café de Schelvis, Kolfsociëteit 'Gezellig Samenzijn' opgericht. Deze Club is elke Dinsdagavond aanwezig in Café de Schelvis voor het kolven. Kolven is een oudhollandse sport, en wordt momenteel nog in de kop van Noord-Holland gespeelt. Kolven is een sport waarbij de bal met een kliek tegen een paal wordt geslagen en zo punten kunnen worden gescoord. Wilt u zelf gaan Kolven? Bekijk de informatie op hun site: http://www.gezelligsamenzijn.jimdo.com/

 

 

 

Darten

Café de Schelvis heeft in totaal 4 dartteams waarmee zij in de Nederlandse competitie spelen. De teams spelen Maandag, Dinsdag en Donderdag. De ene week speelt het team thuis en de andere week speelt het team uit.

De volgende teams spelen mee in de competitie:

  • De Daltons
  • De Schelevis
  • Schelvis 1
  • The Snipers
  • The Killers

Mocht u ook willen darten en wilt u één van onze teams willen komen versterken. Wij zoeken nog nieuwe darters!