In verband met het coronavirus geldt er op dit moment een speciaal protocol bij ons in het café. Ons café volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wilt u meewerken aan onderstaande voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen?

Per 05-06-2021:

Eet- en drinkgelegenheden mogen weer open. Ook coffeeshops en sportkantines mogen weer open. Er geldt wel een aantal voorwaarden: 

  • Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht. Zitplekken aan de bar zijn niet toegestaan. 
  • Eet- en drinkgelegenheden mogen open zijn tussen 06:00 en 22:00. 
  • Er wordt gewerkt in shifts. Gasten arriveren dus op een vast tijdstip. Er zijn maximaal 2 shifts per tafel per avond tussen 18.00 en 22:00 uur mogelijk. 
  • Zelfbediening is niet toegestaan. 
  • Entertainment, zoals liveoptredens of videoschermen, is niet toegestaan. Alleen achtergrondmuziek is toegestaan. 
  • Een reservering, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Er mag voor maximaal 4 personen tegelijk worden gereserveerd. Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden. Het personeel in de horecasector wordt geadviseerd om twee keer week een zelftest af te nemen. Hierover worden afspraken met de sector uitgewerkt. 

Terrassen buiten 

De openingstijden van terrassen buiten worden verruimd. De terrassen mogen open van 06.00 uur tot 22.00 uur. De voorwaarden voor terrassen buiten blijven gelden. Zo mogen er maximaal 50 personen per terras aanwezig zijn. 

Alcoholverkoop 

Tussen 22.00 uur en 06.00 uur mogen geen alcoholische dranken verkocht worden. Eerder ging dit verbod in om 20.00 uur.

 

 

Bron: Rijksoverheid