Back to Top

Besloten feesten

Wij, van Café de Schelvis nemen graag de organisatie bij uw uit handen, zodat uw aandacht naar de gasten uitgaat.

Café de Schelvis is de gezelligste locatie die geschikt is voor het organiseren van besloten feesten van 30 tot 500 personen.

Of het nu gaat om een: verjaardagsfeest, een jubileumfeest, een bruiloft, babyborrel, themafeest, vrijgezellenfeest, reünie het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Mocht u meer informatie willen hebben over het houden van een beslotenfeest bij ons? Dan vragen wij u, of u contact met ons op wil nemen: 0226-312670

Catering en dranken

Ook leveren wij een ruim assortiment aan bier, fris en overige wensen voor dranksoorten. Wij leveren dit voor u in overleg en tegen een aantrekkelijk dagtarief.
Natuurlijk regelen wij ook de complete catering van uw feesten of partijen voor een buffet op maat en borrelhapjes.

Geef uw wensen aan en wij nemen dit uitgebreid met u door en verzorgen daarmee catering op maat.

Meer weten? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op

06 - 1546 6521

Feesten en partijen

Café de Schelvis is een fantastische plek voor:

• Bedrijfsfeesten
• Bruiloften
• Familie-Reunies
• Feestavonden
• Recepties
• Vergaderingen
• Verjaardagfeesten
• Voor groot of klein moet U bij ons zijn. Capaciteit 30 tot 500 personen.

Organiseer uw Feest & Partij voordelig en op maat!,Of het nou gaat om een bedrijfsfeest, zakelijke bijeenkomst, bruiloft, verjaardag, jubileum of een reünie. De Schelvis geeft u alle mogelijkheid om uw feest of partij tot een geslaagd evenement te maken. Georganiseerde feestavonden en zakelijke bijeenkomsten voor elk aantal en binnen uw budget. Uw feest of partij op maat  samengesteld, en geheel verzorgd volgens uw eisen en wensen.
Arrangementen

Bekijk hier onze arrangementen van 2016
Zakelijke ruimte of feestzaal huren?

Wij helpen u natuurlijk ook graag bij de aankleding van uw feest. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het gericht inrichten van onze feestzaal of oud-bruin kroeg om uw festiviteit tot een goed einde te brengen. Het afstemmen van de juiste muziek of wellicht vindt u het leuk om ook nog een activiteit toe te voegen bij uw feest of partij. Te denken aan: boottocht met of zonder picknick, kolfdemonstratie, bezoek aan de veiling museum de Broekerveiling of oud-hollandse spelen.

Catering

Cafe de Schelvis verzorgt al uw catering tegen scherpe prijzen. Meteen  ruime keuze uit kleine hapjes, warm en koud buffet van X to X personen. Graag horen wij van u voor welke wensen wij een offerte kunnen sturen.Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via Tel: 0226-312670 of via onze contactformulier. Graag adviseren wij u graag om uw arrangement binnen uw budget te krijgen!

Grote Zaal

De Grote zaal van Café de Schelvis kan zowel voor vergaderingen ingedeeld worden of voor een band avond worden ingedeeld. De zaal kan eventueel verkleint worden. Naast dat er feest en partijen in de zaal gehouden kan worden. Deze zaal is ook beschikbaar voor de kolfsport.

  

Café

Het Café van Café de Schelvis is een multifunctioneel Café. Het is mogelijk om te darten, biljarten en te poolbiljarten. Of heerlijk van je avond te genieten. Ook is het mogelijk om een band in het café neer te zetten. Het Café beschikt over een grote bar waaraan je met 15 man kan zitten. Ook in het café staan diverse hoogzitters waaraan je heerlijk en ontspannen kan zitten. Het is ook mogelijk om heerlijk te dansen op de diverse muziek die er gespeeld wordt.

 

 

 

Kleine Zaal

Café de Schelvis heeft naast zijn grote zaal en het café ook een kleine zaal. Deze zaal kan gebruikt worden voor kleine feesten en partijen. In deze zaal hangt voldoende licht en geluid, zodat wij voor elk evenement een speciale sfeer kunnen maken.

 

 

Biljart Vereniging 'Effect'

Elke Vrijdagavond speelt Biljartclub ‘Effect’ hier in Café de Schelvis.

Tijdens de vrijdagavond worden er tussen 2 personen wedstrijden gespeeld die meetellen in het eindklassement van de club.

 

Vind je het zelf leuk om te biljarten? Kom gerust even langs op vrijdag.

Kolfvereniging 'Gezellig Samenzijn'

In 1926 werd in Café de Schelvis, Kolfsociëteit 'Gezellig Samenzijn' opgericht. Deze Club is elke Dinsdagavond aanwezig in Café de Schelvis voor het kolven. Kolven is een oudhollandse sport, en wordt momenteel nog in de kop van Noord-Holland gespeelt. Kolven is een sport waarbij de bal met een kliek tegen een paal wordt geslagen en zo punten kunnen worden gescoord. Wilt u zelf gaan Kolven? Bekijk de informatie op hun site: http://www.gezelligsamenzijn.jimdo.com/

 

 

 

Darten

Café de Schelvis heeft in totaal 4 dartteams waarmee zij in de Nederlandse competitie spelen. De teams spelen Maandag, Dinsdag en Donderdag. De ene week speelt het team thuis en de andere week speelt het team uit.

De volgende teams spelen mee in de competitie:

  • De Daltons
  • De Schelevis
  • Schelvis 1
  • The Snipers

Mocht u ook willen darten en wilt u één van onze teams willen komen versterken. Wij zoeken nog nieuwe darters!

 

 

        

Horeca verhuur

De Schelvis Catering en Horeca verhuur, Hét adres voor uw horeca catering en toebehoren.

Mobiele bar (120 cm)  met 1 tapkraan   € 45,00   per dag
Mobiele bar (150 cm)  met 1 tapkraan   € 50,00   per dag
Mobiele bar (200 cm)  met 2 tapkranen   € 60,00   per dag
Bierkoeler   € 30,00   per dag
Statafel   € 5,00   per dag
Terrasheater   € 35,00   per dag
Koelkast groot   € 35,00   per dag
Barkruk   € 2,00   per dag
Klapstoelen   € 0,50   per dag
Bierglazen/wijnglazen/etc    in overleg